Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі Світлим Святом Великодня!

Дата: 02.05.2021 13:29
Кількість переглядів: 1438

Фото без опису

 

 

       

      Воскресіння Христа, або Пасха – символізує звільнення від усього поганого, та утверджує нашу віру і надію у серці. Це свято зазвичай є символом радості, очікування зустрічі з непізнаним, з вічною таємницею буття.

        Для українського народу Великдень має особливе значення. У цей день ми наповнюємо свої серця милосердям, добрими помислами, любов’ю до ближнього і непохитною вірою в духовне відродження кожної людини. Щороку свято відгукується радістю у наших серцях, не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, воно дає нам віру в себе і краще життя. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю.

         Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу, в кожну оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя.

        Нинішній Великдень є особливим. Через запроваджені карантинні заходи ми не можемо зустрічати свято традиційно в широкому родинному колі, відвідувати друзів та знайомих, брати участь у святковому богослужінні в храмах. Такі обмеження дозволять зберегти найцінніше, що дане Богом кожному з нас – власне здоров’я та здоров’я близьких нам людей, тому залишайтесь на свято вдома.

        У ці теплі радісні дні бажаю вам чудового весняного настрою, миру, душевного спокою та родинного затишку. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою - мирне небо, а поруч рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі й образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

      Окремо хочу привітати із Христовим Воскресінням усіх наших воїнів, які зараз на передовій мужньо боронять кордони України від агресора. Я бажаю кожному захиснику здоров‘я та наснаги. Як то кажуть: щоб шаблі не брали, щоб кулі минали!

Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність.  Зі Святом Пасхи!

Христос Воскрес!

З повагою

голова Ладижинської сільської територіальної громади

  Сергій Цоколенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь