Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бережіть ліс, приберіть сміття!

Дата: 30.04.2021 15:10
Кількість переглядів: 2255

Фото без опису

       З настанням теплих та святкових днів, більшість з нас планує відпочити на природі. Берегти ліс, не смітити в ньому – це істина яка відома кожному, проте ми часто забуваємо про неї.

       Ліс завжди був, є, і буде невід’ємною частиною природи. Він має чарівну красу. Усі ми любимо бувати в лісі, милуватися на квіти, дерева, дихаючи чистим повітрям на повні груди. Ми всі знаємо, що в лісі можна просто відпочити як духовно, так і фізично. Але на жаль не всі правильно поводяться в лісі.

        Разом з відпочивальниками у лісі з’являється і купи сміття. І це справжня проблема для природи. А що ми залишаємо після себе в лісі, коли побували там на відпочинку, посмажили шашлик? Розкидані пакети, порожні пластикові, скляні пляшки, консервні бляшанки, одноразовий посуд – атрибути проведеного відпочинку.

         Обов’язком кожного є постійна турбота про навколишнє середовище, а отже й про себе. Дехто вважає, якщо він викине папірець, недопалок, пляшку з-під напою чи залишить недоїдки в лісі, нічого страшного не трапиться, проте насправді ми бачимо навкруги купи сміття.

        Кожен з нас повинен піклуватися про чистоту довкілля. Інколи  здається, що старань однієї людини недостатньо, щоб зберегти екологію і не погіршення стан навколишнього середовища. Але це не так. Навіть одна людина, змінивши свій спосіб життя, може вплинути на навколишнє середовище – покращити екологічний стан лісів.

        Всі ми повинні пам’ятати, що чистота навколишнього середовища в першу чергу залежить від кожного з нас. Тож просимо вас під час святкування травневих свят залишатися людьми, берегти природу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь