Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 02.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

     Щорічно, відповідно до доручення Міністерства розвитку громад та територій України, проводяться всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та День довкілля.

      Цього року на території Ладижинської громади акція «За чисте довкілля» розпочинається з 1 квітня. В рамках акції передбачено виконання ряду заходів щодо впорядкування території вулиць, парків, територій біля пам’ятних знаків, кладовищ тощо. Буде висаджено дерева, кущі та квіти, здійснено санітарне прибирання закріплених та власних територій підприємств, установ та організацій усіх форм власності.

      Відповідно до «Правил благоустрою території населених пунктів Ладижинської об’єднаної територіальної громади Уманського району Черкаської області»  підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, благоустрій присадибних ділянок та прилеглих до них територій здійснюється власниками або користувачами цих ділянок.

      В період проведення акції буде здійснюватись перевірка дотримання вимог «Правил благоустрою території населених пунктів Ладижинської об’єднаної територіальної громади Уманського району Черкаської області» комісією з благоустрою Ладижинської сільської ради. 

       Традиційно, до Великодня, проводиться День Благоустрою. Цього року День довкілля  заплановано провести 16 квітня. Запрошуємо всіх долучитись до робіт з благоустрою, не бути байдужими та разом зробити наші села чистими, охайними та гарними.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь