Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Функціональне навчання з питань цивільного захисту

Дата: 10.03.2021 08:43
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

       В період з 10 по 12 березня 2021 року в с. Ладижинка було проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту з керівним складом та фахівцями Ладижинської сільської ради.

       В заняттях взяли участь сільський голова, заступники сільського голови, начальник відділу цивільного захисту, керівники структурних підрозділів сільської ради, старости старостинських округів.

       Навчання проведено на високому рівні фахівцями Черкаських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області. З учасниками курсів розглянуті питання функціонування Єдиної державної системи цивільного захисту. Розглянуто призначення, організаційну структуру, оснащення формувань евакуації, план приведення формувань у готовність, функціональні обов’язки, порядок розгортання збірних та приймальних пунктів евакуації, алгоритм дій органів з евакуації у всіх режимах діяльності єдиної державної системи цивільного захисту.     

        Завідувач курсів Юрій Дороговоз  звернув увагу на нормативно-правову базу порядку проведення евакуації у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації. Особлива увага приділяється своєчасному оповіщенню керівного складу органів з евакуації,  населення та, зокрема, людей, які мають вади зору і слуху.

      Наприкінці занять слухачам були роздані методичні рекомендації з організації роботи збірних та приймальних пунктів евакуації, рекомендації на випадок дій в умовах надзвичайних ситуацій.

     Курсові навчання з питань цивільного захисту надали керівному складу та фахівцям необхідні  знання на випадок дій в екстрених ситуаціях та забезпечення їх готовності до оперативного реагування.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь