Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Хай пролісок перший дарує вам ніжність, А сонце весняне дарує тепло У березні вітер несе хай надію І щастя, і радість, і тільки добро!...»

Дата: 14.03.2021 10:16
Кількість переглядів: 548

 

 

       З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня.
       Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня у закладах освіти Ладижинської сільської ради було проведено ряд заходів приурочених до цього прекрасного свята Весни.

       У Шаринському ліцеї школярі  проявили вміння та навички у виготовленні святкових листівок для учителів, подруг, мам, бабусь. Старшокласники дарували всім присутнім жінкам і дівчатам море теплих і зворушливих слів, сповнених любові.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       Учні Текучанської філії Ладижинського ліцею Ладижинської сільської ради виготовили подарунки своїми руками з любов’ю і найкращими побажаннями для найрідніших і найдорожчих – своїх матусь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       А от у Ятранівській філії Ладижинського ліцею Ладижинської сільської ради кожний класний колектив готував святкову програму в он-лайн форматі. Учні 1-5 класів провели виховні заходи, під час яких діти виготовили красиві вітальні листівки для своїх матусь та бабусь. Школярі 7 класу підготували міні-концерт, з подальшим фото-звітом для найдорожчих. Учні  ж 8-9 класів підготували вітальні слова та подаруночки для своїх матусь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       Святкували  8 березня не лише у закладах загальної середньої освіти, а й у дитячих садках громади. Адже свято у садочку - це завжди казка, сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

       Саме тому в Ладижинському ЗДО «Зірочка»,  на святі «8 березня – свято Весни» звучали пісні про маму, бабусю, частівки, компліменти від маленьких джентльменів. Свято пройшло у доброзичливій атмосфері, а результатом стали незабутні дитячі враження, емоції та чудові фото і відео найяскравіших моментів свята.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       5 березня в Ятранівському ЗДО «Росинка» пройшло тематичне свято до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Вихованці показали свій талант, творчо проявили себе в різних видах  художньо-продуктивної діяльності,  подарували багато позитивних емоцій,  усмішок, тепло дитячих сердець та  подарунки для матусь, бабусь, сестричок, які самі виготовили.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь