Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні підприємці не стоять осторонь!

Дата: 16.02.2021 08:19
Кількість переглядів: 1227

 

 

Відділ комунальної власності та житлово-комунального господарства Ладижинської сільської ради висловлює щиру вдячність усім хто приймав активну участь у боротьбі з метеорологічними явищами, що спостерігалися на території громади з 12 по 14 лютого 2021 року. Саме завдяки спільній та злагодженій роботі депутатів сільської ради, підприємців, які орендують землі і мають техніку, жителів громади наслідки стихії вдалося подолати.

У боротьбі із сніговими заметами в селі Городниця змагалась техніка Віктора Шилюка (ТОВ «Новий Світ-Агро») та підприємця Віталія Зброя.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

У населених пунктах Затишок та Малий Затишок працювали землекористувачі Олександр Мельник, Андрій Харишук (ТОВ «Терра-2014»), матеріальну допомогу, у вигляді дизельного палива, надали Сергій Задоянов, Михайло Корецький, Руслан Безносюк.

 

Село Колодисте визволяла зі снігового полону техніка Андрія Барабаша (ТОВ «Агропромисловий комплекс Насташка»), Віктора Музики (ТОВ «МВМ Умань»), Андрія Харишука (ТОВ «Терра-2014») та Оксани Подвальникої (ПрАТ «Укрзерноімпекс»).

За допомогою потужної техніки Оксани Подвальникої (ПрАТ «Укрзерноімпекс») проводилися роботи в селі Ладижинка. Першочергово розчищалися вулиці, якими курсує громадський транспорт, шкільний автобус, виїзди на автомобільний шлях Київ-Одеса.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

На дороги в селі Рижавка вийшла техніка Андрія Харишука (ТОВ «Терра-2014») та Петра Мельника (ТОВ «Поділля Агропродукт»). Залучена для розчистки доріг техніка сумлінно працювала, щоб забезпечити комфорт та безпеку жителям села та громади вцілому.

Фото без опису

 

Під своє крило опіку над селом Ропотуха взяли Юрій Гринь (ПП «Агро-Дар Інвест») та Альбіна Гринь (ПП «Пульс природи»). Дороги та вулиці населеного пункту чистять технікою підприємств цілодобово.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Доклали своїх зусиль до ліквідації насідків негоди в селі Фурманка  Юрій Гринь (ПП «Агро-Дар Інвест») та ТОВ «Поділля Агропродукт».

У селі Текуча, основні роботи по снігоочистці взяв на себе Станіслав Колісник (ТОВ «Агрофірма «Текуча»).

Із вдячністю хочеться сказати про оперативну роботу в селі Шарин Миколи Кравчука, Юрія Гриня та керівництва автомобільної заправки «Сокар».

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Ліквідувати снігові заноси на території села Ятранівка допомагали місцеві сільгоспвиробники Василь Гойда, Володимир Хитрук. Віктор Поплавський надав необхідну кількість дизельного палива. Усі вихідні працював на тракторі Сергій Потапенко.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Щиро дякуємо підприємцям громади та активним жителям за небайдужість та дієву підтримку.

Нагадуємо, забезпечення проїзду на дорогах, дає можливість вчасно отримувати медичну допомогу, допомогу рятувальних служб, проїзд шкільних автобусів, автобусне сполучення та підвіз продуктів харчування.

Звертаємося до інших підприємців, орендарів землі не бути байдужими, не стояти осторонь проблем громади, а приймати активну участь у боротьбі з несприятливими погодними умовами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь