Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Згуртованість громади

Дата: 02.02.2021 14:13
Кількість переглядів: 954

 

      Фото без описуУ останні дні значно погіршилися погодні умови та випала велика кількості опадів, у зв’язку з чим виникла потреба у розчищенні вулиць, доріг та тротуарів  населених пунктів  громади. За будь-яких умов важливо забезпечити в першу чергу доступ до шкіл, садочків, амбулаторії та ФАПів, адміністративних приміщень, забезпечити можливість проїзду шкільних автобусів та громадського транспорту. З 29 січня 2021 на території Ладижинської сільської територіальної громади оперативно проводяться роботи з розчищення комунальних доріг та доріг загального користування від снігу.

       У селі Ладижинка роботи проводяться силами КП «Ладижинський сількомунгосп», ПП Хилюк О.А.,  та ПрАТ «Укрзерноімпекс», задіяно по 1 одиниці техніки з кожного підприємства.

       Старости всіляко сприяють своєчасному чищенню вулиць в населених пунктах від снігу. На старостинських округах виконуються роботи з розчищення проїжджих частин вулиць від снігу: задіяно  2 од. техніки ТОВ «Агрофірма-Текуча», по 1 одиниці - ПП «Пульс природи», ТОВ «Тера-2014», ТОВ «ПОДІЛЛЯ АГРОПРОДУКТ», ТОВ «Насташка», ТОВ «Новий Світ-Агро»,   ФГ Кравчукове, ТОВ «Агрофірма «Ліга», ФОП Мельник О.В., ФОП Гойда В.Г, ФОП Хитрук В.А. Значну допомогу для проведення робіт надали  ФГ «Дубок», Корецький М.Т., Круглик С.В., Приз В.Д., Івасюк В.О.

        Висловлюємо подяку за допомогу та співпрацю в прибиранні доріг та вулиць від снігу всім жителям громади. Просимо зберігати спокій та проявляти терпіння у цій ситуації, адже техніка підприємств не може одночасно бути в декількох місцях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь