Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 25.01.2021 16:26
Кількість переглядів: 670

 

       Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р.  №555, виконавчий комітет Ладижинської  сільської ради повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

Генеральний план села Рижавка Уманського району Черкаської області

 

Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту. Генеральний план населеного пункту розробляється та затверджується в інтересах відповідної територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

Ознайомитися з проектом Генерального плану села Рижавка Уманського району Черкаської області можна також у відділі економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури за адресою с. Ладижинка, вул. Шкільна, 2 (ІІ поверх).

     Розробник містобудівної документації: ДП «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД».

     Підстава для розроблення: Рішення Рижавської сільської ради «Про розроблення генерального плану села Рижавка № 26-33/VII від 22.11.2018 року.

     Пропозиції громадськості приймаються протягом 30 днів з дати оприлюднення проекту генерального плану, за адресою с. Ладижинка вул. Шкільна, 2 (ІІ поверх) відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь