Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із сучасною українською письменницею

Дата: 23.11.2020 14:54
Кількість переглядів: 536

Фото без опису20 листопада  у Ладижинській дитячій музичній школі відбулася творча зустріч з Ларисою Ніцой – сучасною українською письменницею, педагогом, громадською діячкою.

На захід завітали директори та їх заступники, вчителі початкових класів, української мови та літератури закладів загальної середньої освіти, бібліотекарі, волонтери.

Розпочинаючи творчу зустріч, на правах господарки виступила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Терехова Н.І., яка представила молоду авторку та побажала письменниці творчої наснаги й успіхів.

Лариса Миколаївна майстерно провела тренінг «Як прищепити дітям любов до читання». Усі дорослі поринули у дивовижний світ створення дитячої книги. Слухачі дізналися як створюються книжки, від пошуку ідей до ілюстрацій.

Фото без описуКожна яскраво-презентована книжка Лариси Миколаївни – це цікавий маленький світ, який залишає хороший слід у серцях дорослих і дітей: вчить дбати про екологію, поважати батьків, любити тварин та рідний край, захищати Батьківщину, шанувати мову, бути справедливим, як ставитись до ровесників з особливими потребами і просто радіти життю.

  Головна мета зустрічі – не тільки знайомство з творчістю письменниці, а й залучення  дітей до читання на  яскравому прикладі цікавих і незвичних правил, які запропонувала авторка.

На згадку про зустріч: автографи, питання, дружні фото напам’ять, багато куплених книг з підписами Лариси Ніцой. Талановита авторка зацікавила присутніх своїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь