Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все минає, а музика вічна!

Дата: 03.10.2020 13:34
Кількість переглядів: 2174

 

    Фото без опису Цими днями  50-річний ювілей відсвяткувала Ладижинська дитяча музична школа, яка розпочала свою професійну роботу у далекому 1970 році.  З нагоди  ювілею    у Центрі культури, дозвілля та спорту відбулися урочистості. На свято завітали випускники музичної школи. Вони тепло і щиро вітали своїх учителів та діючий педагогічний колектив.

      Славний шлях пройшла музична школа за роки свого існування. Вона має багато цінних надбань і цікаву історію, тому організаторам, які складали сценарій урочистого дійства, довелося нелегко: хотілося зобразити усе й усіх, ні про що не забути. І це їм вдалося.

      Фото без опису До всіх присутніх звернулась директорка музичної школи Тетяна Валеріанівна. ! За цих 50 отримали документ про закінчення школи 369 учнів! З них 79 продовжили навчання та присвятили своє життя музиці! Сьогодні  в школі працює 11 викладачів, навчається 85 учнів, існує філія в с. Городецьке.

     Ведучі програми Альона Погребняк  та Юлія Кравчук разом з усіма згадали на святкуванні першого директора, талановитого керівника Миколу Петровича Шевченка і всіх тих, хто поклав свою душу і серце на алтар служіння обдарованим дітям Ладижинки.

  

     Фото без опису Перший директор школи Шевченко Микола Петрович завітав на чудове свято разом  зі своєю дружиною, яка також працювала в цій школі. Це вони 50 років тому приїхали в наше село, заснували, ростили та плекали це дітище! Звертаючись до присутніх, пригадуючи з чого все починалось, Микола Петрович наголосив, що довгий і славний шлях навчального закладу позначився багатьма пам’ятними подіями та невтомною працею творчого цілеспрямованого колективу, який виховав не одне покоління талановитих учнів.

   Фото без опису  Зі славним ювілеєм викладачів, учнів, випускників привітав сільський голова Сергій Цоколенко, який є випускником музичної школи. Він вручив  цінний подарунок, сертифікат на придбання сценічних костюмів на суму 20 тис.грн та Подяку колективу за невтомну творчу працю, побажав добра та творчих злетів викладачам і батькам у вихованні підростаючого покоління.

      Колишня учениця школи Лариса Шабаліна привітала колектив музичної школи та подарувала власну збірку віршів, присвячену музиці.

       Фото без описуСьогодні дитяча музична школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутньому. Бажання бачити рідну школу успішною надихає викладачів та учнів творити та діяти. Педагогічний колектив головним завданням ставить перед собою не лише навчити учнів, а й запалити  іскорку таланту, духовності й доброти. Підтвердженням цього став звітний концерт, присвячений ювілею школи.

      Фото без опису Свої вміння й таланти демонстрували учні та викладачі. Розмаїття репертуару, музичних інструментів, хореографічних постановок, творчих колективів стало підтвердженням того, що у школі підтримують, зберігають народні традиції, обрядові дійства, популяризують українську естрадну пісню та цінують і виконують музичні твори української та світової класики.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь