Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

С.Ладижинка. Робоча група з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Дата: 21.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

     12 серпня проведено чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

     Під час проведення засідання було зазначено, що легалізація зайнятості населення та детінізація доходів є вагомим джерелом податкових надходжень до бюджету громади. Адже деякі землевласники-одноосібники не вважають обов’язком декларувати свої доходи та сплачувати податки, хоча при цьому користуються всіма соціальними благами громади. За рахунок бюджету громади ремонтуються дороги, фінансуються заклади освіти та медицини, пільговий проїзд на міжміських маршрутах їта багато чого іншого. Тоді виникає питання: чому одні сплачують податки та збори, а хтось ухиляючись від свого обов’язку - користується соціальними благами за рахунок чужих сплат?  До того ж, працюючи роками на своїй землі та не сплачуючи єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, селяни-одноосібники не формують свій трудовий стаж і тим самим позбавляють себе соціальних гарантій на випадок тимчасової втрати працездатності, пенсійного забезпечення тощо.

     На території села Ладижинка самостійно обробляють земельні ділянки 281 особа, з них лише 254  особа подала декларації, а це - 92% землевласників. Таким чином всього 27 осіб вважать, що з якихось причин вони можуть не сплачувати податки та користуватися соціальними благами чужим коштом. 

      Одноосібники с.Ладижинка, які не подали декларацію.

      В селі Ладижинка систематично не складають та не подають декларації такі одноосібники як: Беляєва Людмила Володимирівна – 8,6120 га, Бурдейна Раїса Антонівна – 4,1468 га, Медведюк Юрій Олексійович – 12,7700 га, Печений Юрій Олексійович - 8,2400 га, Яремчук Ганна Іллівна – 4,7801 га та Яремчук Станіслав Венедиктович – 4,2296 га.

      Кожного з них було запрошено на зустріч з робочою групою, але з усіх запрошених з’явився лише Медведюк Юрій Олексійович, який запевнив що ніякого прибутку він від своєї діяльності не отримує, хоча має у власному використанні сільгосптехніку якою обробляє 12,7 га площі землі. Тому, робочою групую було прийнято рішення виїхати до одноосібників, які протягом останніх років не подають декларації по доходах безпосередньо на їхні земельні ділянки, для визначення та оцінки стану їхнього засіву, якості обробітку та виду культури

      На кожну земельну ділянку, до якої було здійснено виїзд групи, складено акти з детальним описом стану ділянки, виду та стадії розвитку посіяної культури. Всі ділянки у доброму стані, кожна професійно обробляється власником., що зафіксовано на фото та підкріплено до актів.

      Усі такі дані передаються до Уманського управління податкової служби для подальшого реагування.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь