Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будівництво об’єкту «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вулиці Анісімова, 14, в селі Ладижинка» підходить до завершального етапу

Дата: 20.08.2020 14:37
Кількість переглядів: 1637

 

       Фото без описуНа виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку об’єднаної територіальної громади на 2020 рік,  Ладижинською сільською радою будуть проведення заходів з благоустрою та планування території збудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Ладижинка.

       Начальником відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, містобудування та архітектури Ладижинської сільської ради Аллою Кодоловою, спільно з представником підрядної організації, 19 серпня проведено обстеження території амбулаторії, розглянуто варіанти влаштування благоустрою, визначено розпланування території за функціональними зонами. Розпочати роботи по влаштуванню пішохідних доріжок, автомобільних проїздів та стоянок заплановано з 25 серпня.

       Нагадаємо, що будівництво нової амбулаторії здійснюється у рамках реформи сільської медицини. Будівництво амбулаторії здійснювалося за типовим проєктом Мінрегіону. Для будівництва розроблені та затверджені нові технічні вимоги до проєктів амбулаторій з класом енергоефективності, а також перелік необхідного медичного обладнання (в тому числі й телемедичного).

       Будівельники завершили зовнішні та внутрішні роботи, в будівлі влаштовано системи опалення, водопостачання та водовідведення. Попереду підключення амбулаторії до електропостачання. У майбутній амбулаторії є кабінети лікарів, для щеплень, процедурні кабінети, сестринська, реєстратура, кімната для персоналу, два холи, фоє, окремі вбиральні для персоналу та відвідувачів, котельня.

      Замовником будівництва виступає Департамент будівництва Черкаської облдержадміністрації, підрядна організація - ТОВ «Літос» (м. Київ). Будівництво здійснюється за кошти субвенції з державного бюджету Черкаському обласному бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Умовою будівництво було співфінансування з бюджету Ладижинської сільської ради. Свої фінансові зобов’язання, щодо будівництва, громада виконала повністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь