Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Село Рижавка. Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Дата: 10.08.2020 13:54
Кількість переглядів: 1643

 

    23 липня 2020 року робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та збільшення надходжень до бюджету здійснено виїзд  на територію села Рижавка.

    Здійснено обстеження з дотримання правил торгівлі підакцизними товарами підприємців: ФОП Костенко Ю. В., ФОП Корсак Ю. Л., ФОП Бурлака Н. С. та ФОП Чеботар В. В.

    Перша торгова точка, яку відвідала робоча група - ФОП Костенко Юрій Валентинович. Зробивши контрольну закупку підакцизних товарів зафіксовано, що продавець не надав покупцеві чека з касового апарату - а це є грубим порушенням в торгівлі.  Також при перевірці виявлено, що найманий працівник працює без медичної книги. Виявлені порушення зафіксовані в протоколі.

    ФОП Корсак Юрій Леонідович на території села Рижавка веде підприємницьку діяльність з рядом порушень. У торговій точці на час перевірки відсутні документи, що свідчать про законність ведення діяльності. Відсутня медична книга у продавця та при продажі підакцизних товарів не надано покупцеві фіскального чека. Всі порушення зафіксовані та запротокольовано.

    Магазин продовольчих товарів, ФОП Чеботар В. В.,  веде підприємницьку діяльність без нарікань та зауважень.

    За результатами рейдів-обстежень підприємців, у яких  виявлені порушення, з власниками магазинів проведенні бесіди та надано час на виправлення недоліків у роботі.

     Не мало важливим питанням є деклараційна компанія. Попередньо провівши аналіз декларування одноосібниками доходів по селі Рижавка - 72% землевласників виконали свій обов’язок, а це 160 одноосібників із 222. Звертаючи увагу на такі показники, групою взято до уваги деяких землевласників які систематично не складають декларації: Зброй Раїса Вікторівна – 6,0956 га, Зброй Юрій Андрійович – 3,2964 га, Лісовська Людмила Андріївна – 2,8683 га, Кордон Наталія Сергіївна – 8,6820 га, Вівчарук Наталія Сергіївна – 4,3244, Макарчук Ірина Андріївна – 8 га та Кришко Анастасія Іванівна – 8 га.

     Провести бесіду вдалося зі Зброй Раїсою Вікторівною та Лісовською Людмилою Андріївною. Громадянкам під час бесіди роз’яснено, чому важливо декларувати власні доходи та на які цілі використовуються кошти від сплати даного податку.  Після такого діалогу Зброй Раїса  Вікторівна було склала декларацію на свої земельні ділянки та членів своєї родини. Лісовська Людмила Андріївна відмовилась від виконання свого обов’язку скласти декларацію, що є порушенням чинного законодавства України.

         Складено акт обстеження  та додано фотофіксацію  земельної ділянки, на якій проводиться сільськогосподарська діяльність Кордон Наталії Сергіївни, яка на протязі всього періоду одноосібного користування земельною ділянкою жодного разу не виконала свого обов’язку та не склала декларацію.

Фото без опису    Фото без опису

        

 

 

 

 

 

      Оглянувши земельні ділянки Макарчук Ірини Андріївни та Кришко Анастасії Іванівни було виявлено багаторічні плодово-ягідні культури, встановлену систему крапельного зрошення для кращого росту рослини, а також холодильну установку для якісного зберігання урожаю, хоча упродовж останніх років податку на доходи дані землевласники не сплачували. По факту проведення перевірки складено акти обстеження та здійснено фотофіксацію.

Фото без описуФото без опису

    

 

 

    

  

 

   

 

   Усі акти обстеження, в яких зафіксовано стан земельних ділянок, культури насаджень та якість їх обробітку та фото на яких зафіксовано порушення, будуть надіслані до Уманського Головного управління Державної податкової служби у Черкаській області, для проведення  контрольно-перевірочних заходів з такими землекористувачами.

         Одноосібники села  Рижавка які не подали декларації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь