Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів населених пунктів Ладижинської громади!

Дата: 30.06.2020 18:28
Кількість переглядів: 1324

 

       Фото без опису.                                                             При    Ладижинській сільській раді   працює комісія по проведенню заходів з благоустрою в селах Ладижинської сільської об’єднаної  територіальної громади у  складі: сільський голова - Цоколенко С.В., начальник відділу комунальної власності та ЖКГ - Погребняк І.В.,   секретар сільської ради - Гандзюк Н.Ф., в.о. старост: Абрамчук В.І., Гром С.Г., Бондарук С.І., Брижатий М.Д., Якименко С.І.

     З липня 2020 року членами комісії будуть здійснюватися виїзні засідання комісії, на яких перевірятиметься дотримання законодавства у сфері благоустрою, в тому числі та жителями сіл Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади, а саме - дотримання санітарних та екологічних вимог на присадибних земельних ділянках та прилеглих до них територій.

     Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою території -  благоустрій та утримання об’єкта, а саме присадибної та іншої земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності, здійснюється його власником або землекористувачем. Також вказаними Правилами за власниками або землекористувачами земельних ділянок закріплено межі утримання прилеглої території: 20 м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.

      Під час роботи комісії, на порушників законодавства у сфері благоустрою, буде складено протоколи про адміністративні правопорушення.

      Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850,00 грн) до ста (1700,00 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Правила благоустрою території населених пунктів Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь