Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів населених пунктів Ладижинської громади!

Дата: 30.06.2020 18:28
Кількість переглядів: 1276

 

       .                                                             При    Ладижинській сільській раді   працює комісія по проведенню заходів з благоустрою в селах Ладижинської сільської об’єднаної  територіальної громади у  складі: сільський голова - Цоколенко С.В., начальник відділу комунальної власності та ЖКГ - Погребняк І.В.,   секретар сільської ради - Гандзюк Н.Ф., в.о. старост: Абрамчук В.І., Гром С.Г., Бондарук С.І., Брижатий М.Д., Якименко С.І.

     З липня 2020 року членами комісії будуть здійснюватися виїзні засідання комісії, на яких перевірятиметься дотримання законодавства у сфері благоустрою, в тому числі та жителями сіл Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади, а саме - дотримання санітарних та екологічних вимог на присадибних земельних ділянках та прилеглих до них територій.

     Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою території -  благоустрій та утримання об’єкта, а саме присадибної та іншої земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності, здійснюється його власником або землекористувачем. Також вказаними Правилами за власниками або землекористувачами земельних ділянок закріплено межі утримання прилеглої території: 20 м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.

      Під час роботи комісії, на порушників законодавства у сфері благоустрою, буде складено протоколи про адміністративні правопорушення.

      Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850,00 грн) до ста (1700,00 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Правила благоустрою території населених пунктів Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь