Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ладижинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру культури, дозвілля та спорту Ладижинської сільської ради

Дата: 24.04.2020 10:44
Кількість переглядів: 849

 

Фото без описуОголошення про конкурс

         Ладижинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру культури, дозвілля та спорту Ладижинської сільської ради.

      Кваліфікаційні вимоги: освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти – молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст, магістр, досвід роботи у сфері культури, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

        Не може бути призначена на посаду директора особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління закладом культури.

        Документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних;
- автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- мотиваційний лист довільної форми.

         Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проекти програм розвитку відповідного закладу культури на один і п'ять років.
          Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може надати інші документи, які, на її думку підтверджують її професійні чи моральні якості.
     Документи приймаються протягом 30 днів з дня публікування оголошення за адресою: вул. Шкільна, 2, с. Ладижинка, Уманського району, Черкаської області, 20382, телефони для довідок: 9-72-42.

         Відповідно до вимог статті 21 Закону України “Про культуру” виконавчий комітет Ладижинської сільської ради приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії протягом 30 днів з дня публікування.

  Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається працівником Ладижинської сільської ради, відповідальним за кадрову роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь