Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З настанням теплих днів розпочалися роботи по ремонту доріг Ладижинської громади

Дата: 10.04.2020 10:56
Кількість переглядів: 1289

 

     

     За ініціативи сільського голови Сергія Цоколенка, у поточному році підрядною організацією ТОВ «ШРБУ-48» було проведено аварійний ямковий ремонт проїжджої частини автомобільної дороги Р-71, яка йде від села Ладижинка до села Колодисте, протяжністю  16,2 км. По усій протяжності дороги проведено грейдерування узбіч. У разі наявності коштів у державному бюджеті ремонтні роботи на даній дорозі будуть продовжені.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

        Відповідно до Програми економічного та соціального розвитку об’єднаної  територіальної громади  на 2020 рік Ладижинською сільською радою розроблена проектно-кошторисна документація капітального ремонту вулиці Квітнева в селі Рижавка, кошторисна вартість складає 1 млн грн.

      9 квітня 2020 року, робочою групою проведено обстеження доріг комунальної власності с. Затишок. За результатами обстеження вирішено продовжити поточний середній ремонт дорожнього покриття мостової споруди по вулиці Шкільна, який розпочато у 2019 році. З бюджету сільської ради планується виділити 200 тис. грн на проведення даних робіт.

         Уже другий день у селі Ладижинка проходять роботи по облаштування дорожнього покриття вулиць Козацька та Визначна. Розпочато завезення дорожнього матеріалу в село Колодисте.

Фото без описуФото без опису  Фото без описуФото без опису 

        Окрім того, за словами начальника відділу комунальної власності та житлово-комунального господарства Ігоря Погребняка, на сесії сільської ради відбувся поділ коштів на виконання робіт по ремонту доріг комунальної власності у 2020 році. На проведення поточних ремонтів вулиць та доріг комунальної власності в населених пунктах громади передбачені кошти місцевого бюджету у сумі 1 млн 250 тис. грн. Дана сума пропорційно розділена між населеними пунктами відповідно до протяжності вулиць та доріг.

Фото без описуФото без опису

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       При розподілу коштів на ремонт доріг комунальної власності, відповідальними за дані роботи визначено в.о. старост населених пунктів. Саме вони мають забезпечувати представництва інтересів жителів своїх населених пунктів, визначити переліки доріг та подати орієнтовні суми витрат. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь