Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо запобігання поширенню на території Ладижинської сільської ОТГ коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 17.03.2020 16:24
Кількість переглядів: 2116

 

   

   Для вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Ладижинської сільської об'єднаної територіальної громади та виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 11 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», комісія Ладижинської сільської ради з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила:

  1. Заборонити на території громади проведення культурних, політичних спортивних релігійних та інших заходів, виключити планування таких заходів, у тому числі пов’язаних з виїздом громадян України за кордон, до стабілізації ситуації. Релігійні богослужіння здійснювати дистанційно.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Наполегливо рекомендувати громадянам утриматись від проведення масових родинних заходів (дні народження, родини, хрещення, весілля, поминальні обіди).

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Заборонити на території Ладижинської сільської об'єднаної територіальної громади роботу закладів громадського харчування, ринків.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Торговим закладам промислових товарів заборонити торгівлю.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Рекомендувати закладам торгівлі продуктами харчування дотримуватись масочного режиму та посилених заходів санітарії. Допускати в торгові приміщення покупців в масках та по одній особі.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Працівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності дотримуватись вимог норм санітарного законодавства та проводити дезінфекцію (вологе прибирання) приміщень кожні дві години.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Звернутись до начальника Уманського РВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області про відкликання дільничого офіцера громади Глушка С.М. з відпустки. Поліцейському офіцеру громади, Глушко С.М. спільно з органами місцевого самоврядування, місцевою пожежною командою, громадським формуванням охорони громадського порядку, забезпечити охорону громадської безпеки, боротьби зі злочинністю під час карантинних заходів та контроль за несанкціонованими ринками.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Перевізникам, які забезпечують пасажироперевезення по території Ладижинської сільської ОТГ, проводити дезінфекційні заходи у транспортних засобах перед та після рейсу.

Постійно

  1. Керівникам апарату та структурних підрозділів Ладижинської сільської ради скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян (за винятком виключних випадків). Утримуватись від проведення щотижневих нарад, засідань, семінарів, тощо. Рекомендувати громадянам у разі необхідності подавати письмові звернення.

До нормалізації обстановки.

  1. Начальнику відділу інформаційно-організаційної роботи, військового обліку,охорони праці та цивільного захисту населення (Захарчук С.А.) провести роботу з населенням щодо обмеження пересування між населеними пунктами, а також відвідувань громадських місць без крайньої потреби. Рекомендувати населенню максимально обмежити фізичні контакти. При їх необхідності утримувати дистанцію не менше 1,5 м. У місцях скупчення людей (магазини, автотранспорт, заклади медицини, поштові відділення), дотримуватись масочного режиму, користуватись дезінфікуючими засобами.

До нормалізації обстановки.

  1. Начальнику відділу соціального захисту населення (Попенко О.А) рекомендувати людям похилого віку та особам, що входять в інші групи ризику утриматись від самостійного відвідування громадських місць, торгових закладів, аптек, поштових відділень, адмінбудівель. При потребі покупки будь-яких товарів або вирішення інших питань звертатись за допогою до родичів, сусідів, працівників соціального захисту.

Негайно і до нормалізації обстановки.

  1. Громадян, які нещодавно прибули із-за кордону, зобов’язати самоізолюватися у власних домівках на термін 3 тижні з дати прибуття. Про факт прибуття в населений пункт повідомити по телефону в сільську раду (047-44-9-72-31 або 0502500299). Працівнику сільської ради, що отримав таку інформацію, взяти даних осіб на спеціальний облік та негайно повідомити про наявність таких осіб амбулаторію. По закінченню трьох тижнів самоізоляції , у разі відсутності у такої особи ознак коронавірусної інфекції, самоізоляцію можна припинити.

Негайно з моменту прибуття.

  1. Зобов’язати громадян при появі ознак ОРВІ (сухий кашель, підвищена температура, затруднене дихання) по телефону звернутись до сімейного лікаря і надалі діяти згідно його рекомендаціям.

З моменту появи ознак.

  1. Рекомендувати керівникам закладів і установ всіх форм власності, що працюють на території громади, запровадити для своїх працівників гнучкий режим дистанційної форми роботи, надавати працівникам щорічну основну відпустку незалежно від затвердженого графіка відпусток, а також соціальну та додаткову відпустку за їх наявності.

На період дії карантинних заходів.

  1. Працівникам сільської ради та відвідувачам дотримуватись масочного режиму. В приміщеннях адмінбудівель дотримуватись посилених заходів санітарії.

Негайно і до нормалізації обстановки.

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь