Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пільгове перевезення в Ладижинській сільській ОТГ здійснюється по талонній системі

Дата: 06.12.2019 16:41
Кількість переглядів: 1161

     Фото без опису

     Відповідно до рішення сесії від 06.08.2019р. №7–6/VII перевезення пільгових категорій громадян в Ладижинській сільській об’єднаній територіальній громаді здійснюється по талонній системі.

    Завдяки введенню талонної системи пільговик може їздити безкоштовно, пред’явивши талон  затвердженого зразка, у будь-який день тижня, а не тільки у спеціально відведений, як це було раніше. Відповідно, це дозволило перевізникам розвантажити автобуси від перевантаження в пільгові  дні. Введення талонної системи дало змогу вести чіткий облік перевезеної кількості пільговиків та відшкодовувати кошти за фактично надані послуги.

     Для того щоб отримати талон особи, які мають право на пільгове перевезення згідно з чинним законодавством, особисто, звертаються до сільської ради; мешканці сіл об’єднаної громади – до уповноважених осіб сільської ради за місцем реєстрації, та пред’являють особисто такі документи:

- посвідчення про право на пільги;

- паспорт.

     Талон дійсний лише при наявності печатки сільської ради та номеру з відміткою на талоні, термін його дії, прізвище, ім’я, по - батькові пільговика, номер та серія посвідчення. Про одержання талонів пільговик особисто розписується у журналі обліку видачі талонів. Талон є іменним, і не передається іншому пільговику. Загублені талони не поновлюються. Компенсація за невикористані талони не виплачується.

 

Кількість талонів в місяць:

  • для пенсіонерів по віку 2 шт. (одна поїздка),
  • решта пільговиків - 4 шт. (дві поїздки).

   Ладижинська сільська рада забезпечує проїзд по талонній системі на приміських автобусних маршрутах Умань – Городниця, Умань – Ладижинка, Умань – Затишок, Умань – Коржова Слобода (до с.Текуча), Умань – Ладижинка (через Городницю) і прилеглі села лише тими перевізниками, які підписали з Ладижинською сільською радою договір. На сьогодні – це ТОВ «Круїз-Авто» та ФОП Грицаюк А.В.

 

Звертаємо вашу увагу талони отримані в листопаді та грудні 2019 року потрібно використати до 20 грудня 2019 року! Після цієї дати вони будуть не дійсними.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь