Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тимчасовою контрольною комісією здійснено перевірку КП "Колодистенський сількомунгосп"

Дата: 04.11.2019 08:49
Кількість переглядів: 1320

Фото без опису

     Свою роботу продовжила Тимчасова контрольна комісія перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Ладижинської сільської ради. 30.10.2019 було здійснено перевірку   КП «Колодистенський сількомунгосп».

    Нагадаємо, що дана перевірка здійснюється з метою стабілізації ситуації, що сталася на всіх комунальних підприємствах Ладижинської ОТГ та отримання достовірної інформації щодо їх фінансово-господарської діяльності.

    За результатами роботи комісії в КП «Колодистенський сількомунгосп» було виявлено доволі багато порушень, серед яких: порушення норм трудового законодавства, виплати та нарахування зарплат, дивне використання коштів та інше — наголосив Ігор Погребняк, начальник відділу комунальної власності та житлово-комунального господарства Ладижинської сільської ради.

   За підсумками перевірок всіх комунальних підприємств Ладижинської сільської ради, буде визначено, які із них необхідні для забезпечення життєдіяльності громади. А ті, які збиткові та лише використовують бюджетні кошти, не приносивши  користі — будуть або реорганізовані, або закриті. З метою підвищення ефективності функціонування  на деяких підприємствах будуть замінені керівники – зауважив керівник Тимчасової контрольної комісії, сільський голова Ладижинської сільської ради Сергій Цоколенко.

    Наразі усім комунальним підприємствам дано доручення підготувати на розгляд сесії сільської ради  звіт про здійснення своєї діяльності за 2019 рік, також плани діяльності на 2020 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь