Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато монетизацію пільг на житлово – комунальні послуги

Дата: 04.11.2019 08:30
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

     З 01.10.2019 року  розпочато  монетизацію пільг на житлово – комунальні послуги. Порядок  надання  пільг на оплату житлово – комунальних послуг у грошовій формі затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 373 « Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово – комунальних послуг у грошовій формі». Цим порядком передбачається одночасне функціонування двох систем надання пільг у грошовій формі: готівкова і безготівкова.

     Грошова безготівкова форма —  монетизована пільга  призначається у безготівковій формі усім пільговикам автоматично. Для цього АТ «Ощадбанк» вестиме персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплат пільг, для кожного пільговика індивідуально. АТ « Ощадбанк»  здійснюватиме переказ коштів на рахунки виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладалися  між ними та АТ « Ощадбанк».

     Грошова готівкова форма —  пільга може бути призначена готівкою з виплатою щомісяця. Для цього пільговик повинен подати заяву до управління праці та соціального захисту населення   та довідку з номером рахунку в АТ « Ощадбанк», куди будуть перераховуватись кошти. Управління праці та соціального захисту населення  щомісяця до 25 числа формуватиме реєстр пільговиків для виплати в готівковій формі і передаватиме його до Міністерства соціальної політики, а вже Міністерство, опрацювавши реєстр, надішле їх до АТ «Ощадбанк» для виплати монетизованих пільг.  Гроші  вперше пільговик  можна буде отримати лише у листопаді місяці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь