Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підопічних Рижавського стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговуванняго привітали з Міжнародним днем людей похилого віку

Дата: 09.10.2019 15:01
Кількість переглядів: 1851

                                                    Фото без опису          Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана. Це хороша нагода пильніше Фото без описузосередитись на проблемах літніх людей.

       1 жовтня начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Ладижинської ОТГ - Попенко Олена Анатоліївна, в.о. старости с. Текуча - Гром Сергій Григорович та в.о. старости с. Колодисте - Брижатий Микола Дмитрович, відвідали Рижавське стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування («Будинок-інтернат для літніх людей»). Вони, від імені жителів всієї громади, привітали підопічних стаціонарного відділення, побажали їм здоров’я, тепла та довголіття. Також, до них долучилися учні Ладижинської ЗОШ, які підготували для осіб поважного віку святковий концерт. Адже люди, які там Фото без описуперебувають, потребують не стільки матеріальної допомоги, а саме уваги та піклування.

      Крім привітань, мешканцям Рижавського стаціонарного відділення терцентру соціального обслуговування привезли подаруФото без описунки:

  • консервацію, харчові продукти й одяг - зібрані, разом з небайдужими людьми;
  • хліб та муку, яку передав Раміз Алі огли Абдінов.
  • подарунки від Ладижинської сільської ради, адже в Рижавському «будинку-інтернаті для літніх людей» проживає 5 осіб з нашої ОТГ із сіл: Текуча, Ладижинка та Колодисте.

       Дуже важливо такі заходи присвячувати не лише до якогось свята, адже одинокі люди похилого віку завжди потребують уваги, підтримки та турботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь