Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Дата: 03.04.2019 09:52
Кількість переглядів: 805

       Фото без описуУ рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, з розвитку якісної медицини, у 2019 році по всій Україні мають звести з нуля 513 сільських амбулаторій.

      На території Уманського району планується побудувати чотири амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Одна з них в селі Ладижинка. Будівництво нової амбулаторії здійснюється за типовим проектом Мінрегіону, для роботи чотирьох лікарів.Для будівництва розроблені та затверджені нові технічні вимоги до проектів амбулаторій з класом енергоефективності, а також перелік необхідного медичного обладнання (в тому числі й телемедичного) для закладів первинки.

     Замовником будівництва виступає Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської облдержадміністрації, підрядна організація:ТОВ «Літос» м. Київ.

      Проектом передбачено будівництво одноповерхової будівлі, загальною площею - 320 м², враховано потреби осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Для впровадження медичної реформи у Ладижинській об’єднаній територіальній громаді з державного бюджету виділено субвенцію в розмірі 7,5 млн грн.

     Завершення реалізації проекту будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Ладижинка, введення її в експлуатацію, заплановано до кінця  2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь