Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У СЕЛІ ЗАТИШОК УЖЕ РОЗПОЧАТО ОБЛАШТУВАННЯ СУЧАСНОГО ФАП

Дата: 24.07.2019 13:17
Кількість переглядів: 967

   Фото без опису 

     Забезпечення та підтримка доступної та ефективної первинної медичної допомоги, на засадах сімейної медицини – один з пріоритетних напрямків роботи в Ладижинській громаді.

     За ініціативи сільського голови Цоколенко Сергія Васильовича та за підтримки в.о. старости Амбрамчука Віталія Івановича уже до кінця 2019 року заплановано провести капітальний ремонт частини будівлі Затишанського НВК І ступенів з метою влаштування сучасного ФАП. Для втілення цих планів у життя, із сільського бюджету уже виділено 112 тис. грн. Вони будуть спрямовані на модернізацію приміщення фельдшерсько-акушерського пункту у селі Затишок, в тому числі: на заміну віконних та дверних блоків на металопластикові, облаштування санвузла, відповідно до санітарних норм.

    Також нагадаємо, що за рахунок коштів державної субвенція на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, у 2019 році заплановано проведення капітального ремонту ФАП в селі Текуча. Роботи розпочнуться з 01.08.2019 року. А в с. Ладижинка уже розпочато будівництво амбулаторії загальної практики. Також, власним коштом заплановано провести косметичний ремонт ФАП в с. Рижавка і амбулаторії в с. Колодисте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь