Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ЛАДИЖИНСЬКЙ ГРОМАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ІВАНА КУПАЛА

Дата: 10.07.2019 09:54
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису       07 липня в с. Колодисте Фото без описуна святкування Івана Купала зїхалися гості з усієї громади. Автентична атмосфера свята дозволила кожному зануритись в прадавні купальські звичаї та традиції. А театралізоване дійство з мавками, Водяним і іншими казковими персонажами, дуже яскраво відтворене творчими колективами Центру культури, дозвілля та спорту Ладижинської сільської ради та дитячої музичної школи, дозволили глядачам не лише споглядати святкове дійство, а і брати в ньому участь. Фото без описуНа святі було все: танці, пісні, хороводи, спалювання опудала Купала та Марени.

           Також організатори свята потурбувалися про дозвілля для дітей: канатна доріжка, батут, «Магнітний світ з 3D», а за підтримки народного депутата України Антона Яценка дітвору розважали аніматори.

                                                        Фото без опису                                                                       В цей день на свято завітав Ладижинський сільський голова Цоколенко С.В., який звернувся із вітальними словами до громади. Вітаючи жителів зі святом, Сергій Васильович Цоколенко, подякував тим людям, які беруть активну участь житті Ладижинської ОТГ, зокрема тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.

                                                     Фото без опису                 Велика вдячність творчим колективам Центру культури, дозвілля та спорту Ладижинської сільської ради та дитячої музичної школи. Саме завдяки їх професіоналізму, таланту, самовідданості, а найголовніше любові до своєї справи ми маємо змогу майже кожен місяць насолоджуватись чудовими святами.

          Дякуємо за гарний прийом в.о. Старости Брижатому М. Д. та завідуючому філії Ладижинського Центру культури, дозвілля та спорту Рябченко Олександру Вадимовичу – талановитій особистості, харизматичному співаку та чудовому організатору.

       Святкування Івана Купала в с.Колодисте – це уже друге загальне свято громади, наступне  - уже скоро: передаємо естафету селу Городниця!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь