Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 ЧЕРВНЯ 2019 РОКУ ПРОЙШЛА ЧЕРГОВА 6 СЕСІЯ VII скликання

Дата: 01.07.2019 14:15
Кількість переглядів: 873

       Фото без опису27 червня 2019 року пройшла чергова 6 сесія VII скликання, на якій було вирішена велика кількість важливих для Ладижинської громади питань. Насамперед були затвердженні проекти регуляторних актів на 2020 рік:

  • Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури населених пунктів Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади.
  • Про порядок обчислення та сплати збору за місця для паркування транспортних засобів на 2020 рік на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади
  • Про порядок обчислення та сплати транспортного податку на 2020 рік на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади.
  • Про встановлення ставок єдиного податку для платників першої та другої групи на 2020 рік на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади.
  • Про встановлення туристичного збору на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік в межах території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади.
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік на території Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади.

Також на сесію були винесені наступні  питання:

  • Внесення змін до рішення сільської ради № 2-6/VІІ від 16.01.2019 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  • Про надання одноразової грошової допомоги за зверненнями громадян.
  • Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Ладижинська сільська рада та Порядку відшкодування цих витрат
  • Про затвердження Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду Ладижинською сільською радою та її виконавчим комітетом.
  • Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету об’єднаної територіальної громади.
  • Про розгляд заяв громадян по земельних питаннях.

          На сесії була розглянута заява Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району щодо надання в постійне користування земельної ділянки. (територія Рижавського стаціонарного відділення «Будинку пристарілих»), яка була погоджена депутатами.

      Начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Вовкотруб А.М. доповів «Про стан використання водойм на території Ладижинської  сільської ради ОТГ». Було прийнято рішення: в.о. старост дати доручення особам, які використовують водойми для любительського рибальства та орендарям земель водного фонду, вжити заходи щодо організації робіт по благоустрою зон традиційного відпочинку населення біля водойм.

        Також Вовкотруб А.М. доповів «Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок державної власності», які розташовані в адміністративних межах Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської ради.

       6 черговою сесією VII скликання були прийняті рішення про затвердження передавальних актів сільських рад у власність громади: Текучанської сільської ради, Городницької сільської ради, Колодистенської сільської ради, Рижавської сільської ради і Затишанської сільської ради.

       Також було затверджено план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2019 р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь