Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО РОЗПОДІЛ ІНФРАСТРУКТУРНОЇ СУБВЕНЦІЇ

Дата: 25.06.2019 14:45
Кількість переглядів: 1262

     Розпорядженням Кабінету Міністрів України 24.04.2019 року № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році» Ладижинській об’єднаній територіальній громаді передбачено Фото без описусубвенцію в сумі 2 949,300 тис. грн.

     Уряд розподілив 2,1 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури у 806 об'єднаних територіальних громадах у 2019 році. 

    Субвенція на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, або просто інфраструктурна субвенція – один з інструментів підтримки розвитку ОТГ (і тільки ОТГ, а не громад, міст, сіл чи районів) за кошти державного бюджету. Вперше вона була запроваджена у 2016 році, і отримали її створені у 2015 році 159 ОТГ. Від того часу її щорічно розподіляють між усіма ОТГ – як новоствореними, так і тими, які функціонують вже кілька років.

      Призначення інфраструктурної субвенції достатньо широке: від покращення якості надання адміністративних послуг та розроблення проектної, містобудівної, планувальної документації до будівництва та ремонту вулиць, доріг і мостів. Конкретні напрями використання коштів визначають органи місцевого самоврядування.

     В процесі аналізу проблем і потреб громади було визначено першочергові питання, які потребують якнайшвидшого вирішення. Тому Ладижинська сільська рада до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України подала чотири проектні заявки, які заплановано реалізувати сільською радою протягом 2019 року, це:

1. Будівництво водопровідних мереж в с. Ладижинка Уманського району Черкаської області (І черга).

 

2. Капітальний ремонт із заміною технологічного устаткування та їх інженерних мереж артезіанської свердловини № 1188 с. Колодисте, Уманського району, Черкаської області.

 

3. Капітальний ремонт із заміною технологічного устаткування та їх інженерних мереж артезіанської свердловини № 160-В с. Колодисте, Уманського району, Черкаської області.

 

4. Капітальний ремонт ФАП в с. Текуча, вул. Перемоги, 12Б Уманського району, Черкаської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь