Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО РОЗПОДІЛ ІНФРАСТРУКТУРНОЇ СУБВЕНЦІЇ

Дата: 25.06.2019 14:45
Кількість переглядів: 1239

     Розпорядженням Кабінету Міністрів України 24.04.2019 року № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році» Ладижинській об’єднаній територіальній громаді передбачено Фото без описусубвенцію в сумі 2 949,300 тис. грн.

     Уряд розподілив 2,1 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури у 806 об'єднаних територіальних громадах у 2019 році. 

    Субвенція на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, або просто інфраструктурна субвенція – один з інструментів підтримки розвитку ОТГ (і тільки ОТГ, а не громад, міст, сіл чи районів) за кошти державного бюджету. Вперше вона була запроваджена у 2016 році, і отримали її створені у 2015 році 159 ОТГ. Від того часу її щорічно розподіляють між усіма ОТГ – як новоствореними, так і тими, які функціонують вже кілька років.

      Призначення інфраструктурної субвенції достатньо широке: від покращення якості надання адміністративних послуг та розроблення проектної, містобудівної, планувальної документації до будівництва та ремонту вулиць, доріг і мостів. Конкретні напрями використання коштів визначають органи місцевого самоврядування.

     В процесі аналізу проблем і потреб громади було визначено першочергові питання, які потребують якнайшвидшого вирішення. Тому Ладижинська сільська рада до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України подала чотири проектні заявки, які заплановано реалізувати сільською радою протягом 2019 року, це:

1. Будівництво водопровідних мереж в с. Ладижинка Уманського району Черкаської області (І черга).

 

2. Капітальний ремонт із заміною технологічного устаткування та їх інженерних мереж артезіанської свердловини № 1188 с. Колодисте, Уманського району, Черкаської області.

 

3. Капітальний ремонт із заміною технологічного устаткування та їх інженерних мереж артезіанської свердловини № 160-В с. Колодисте, Уманського району, Черкаської області.

 

4. Капітальний ремонт ФАП в с. Текуча, вул. Перемоги, 12Б Уманського району, Черкаської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь