Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзна нарада в с. Рижавка

Дата: 10.06.2019 14:30
Кількість переглядів: 1126

     Фото без описуСтратегія розвитку громади – це визначення майбутнього, до якого прагне громада. Для її написання потрібна думка жителів, а також підприємців, які здатні сприяти тому, щоб Ладижинська громада стала успішною.

     5 червня 2019 року сільський голова Ладижинської об’єднаної територіальної громади Цоколенко Сергій Васильович., разом з представниками робочої групи по створенні Стратегії розвитку Ладижинської ОТГ – Кодоловою Аллою Євгенівною, Вовкотрубом Андрієм Миколайовичем та Погребняком Ігорем Вікторовичем відвідали з робочим візитом село Рижавка, яке має великий потенціал і можливості, які потрібно реалізовувати. Ціль візиту познайомитися з місцевими підприємцями, виявити їх проблеми і потреби, а також сформулювати пріоритетність реалізації проектів.

     Фото без описуСергій Васильович Цоколенко наголосив, Стратегія розвитку Ладижинської ОТГ – це довгостроковий план розвитку громади, який поєднує мрії з конкретикою та дозволяє раціонально використовувати наявні ресурси. Головний акцент цього документу – створення умов, які сприятимуть постійному партнерству між владою та жителями, заради досягнення спільної мети.

     Також у рамках візиту, сільський голова Сергій Цоколенко разом з членами робочої групи і в.о. старости Бондарчуком Віктором Адамовичем відвідали заклади освіти, а також інші об’єкти інфраструктури, для того щоб оцінити реальний стан соціальної сфери села і визначити  можливі шляхи для її покращення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь