Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзна нарада в с. Рижавка

Дата: 10.06.2019 14:30
Кількість переглядів: 1083

     Фото без описуСтратегія розвитку громади – це визначення майбутнього, до якого прагне громада. Для її написання потрібна думка жителів, а також підприємців, які здатні сприяти тому, щоб Ладижинська громада стала успішною.

     5 червня 2019 року сільський голова Ладижинської об’єднаної територіальної громади Цоколенко Сергій Васильович., разом з представниками робочої групи по створенні Стратегії розвитку Ладижинської ОТГ – Кодоловою Аллою Євгенівною, Вовкотрубом Андрієм Миколайовичем та Погребняком Ігорем Вікторовичем відвідали з робочим візитом село Рижавка, яке має великий потенціал і можливості, які потрібно реалізовувати. Ціль візиту познайомитися з місцевими підприємцями, виявити їх проблеми і потреби, а також сформулювати пріоритетність реалізації проектів.

     Фото без описуСергій Васильович Цоколенко наголосив, Стратегія розвитку Ладижинської ОТГ – це довгостроковий план розвитку громади, який поєднує мрії з конкретикою та дозволяє раціонально використовувати наявні ресурси. Головний акцент цього документу – створення умов, які сприятимуть постійному партнерству між владою та жителями, заради досягнення спільної мети.

     Також у рамках візиту, сільський голова Сергій Цоколенко разом з членами робочої групи і в.о. старости Бондарчуком Віктором Адамовичем відвідали заклади освіти, а також інші об’єкти інфраструктури, для того щоб оцінити реальний стан соціальної сфери села і визначити  можливі шляхи для її покращення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь