Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 22 травня 2019 року сільський голова Сергій Васильович Цоколенко, разом з членами робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Ладижинської ОТГ здійснив робочий візит до села Городниця

Дата: 04.06.2019 09:18
Кількість переглядів: 699

     Фото без опису22 травня 2019 року сільський голова Сергій Васильович Цоколенко, разом з членами робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Ладижинської ОТГ здійснив робочий візит до села Городниця.

     Мета візиту – поспілкуватися з місцевими підприємцями про їхнє бачення розвитку громади, адже Городниця – одне з найбільших сіл Ладижинської ОТГ. Воно, завдяки своєму вигідному географічному розташуванню, а також близькості до автошляху державного значення Київ-Одеса дуже привабливе для інвесторів. Сергій Васильович наголосив, що підтримка підприємців – є пріоритетним завданням, оскільки місцеві бізнесмени – це рушійна сила якісних перетворень в громаді, що забезпечить її сталий розвиток.

     Також сільський голова, члени робочої групи і в.о. старости с. Городниця – Сергій Іванович Яковенко здійснили огляд приміщень школи та дошкільної установи, стан їх водозабезпечення та теплопостачання – для того щоб виявити основні проблеми закладів і сприяти їх якнайшвидшому вирішенню. Крім того, в рамках візиту були відвідані і деякі заклади торгівлі, фельдшерсько-акушерський пункт та інші установи.

     Підсумовуючи візит, Сергій Цоколенко, зауважив, що село Городниця має чимало перспектив для розвитку, чому сприяють трудолюбиві жителі, а також наявність вільних земельних ділянок та будівель усіх форм власності. Головне, якісно розробити Стратегію розвитку нашої громади, та дотримуючись визначених орієнтирів, її реалізувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь