Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖИТЕЛІ СЕЛА ГОРОДНИЦЯ ПИШАЮТЬСЯ СВОЇМИ ЗНАМЕНИТИМИ ЗЕМЛЯКАМИ

Дата: 19.04.2019 19:05
Кількість переглядів: 1214

Фото без опису        Вічкань Михайло Борисович –  народився 09.10.1961 року полковник медичної служби. Заступник начальника військово-медичного клінічного центру в м. Вінниця, начальник оперативно-медичного управління.  Учасник війни в Афганістану Проживає в м.Вінниця.

 

 

 

Фото без описуМикола Як (Якименко Микола Андрійович) народився в 1937 році. наш земляк, містобудівельник, автор збірок віршів "Серденько, пісне моя", "Чити в місті, чити в полі". У своїх творах Микола Як оспівує людину праці, згадує рідну Городницю, вчителів, сусідів. І скрізь в його творах Україна - незалежна, вічна.Проживає в м.Київ.

 

 

 

Фото без опису      Рижук Леонід Лаврович –  народився  27.06.1944 року. Інженер –   будівельник 1962 -1980 роки, будівельний майстер, інженер  виробничого і технічного  відділу, прораб, старший прораб,  заступник начальника СМП № 162 тресту    „Північтрансбуд”. Кавалер  орденів трудового Червоного Прапора і Пошани  нагороджений медалями XX років Перемоги в Великій  Вітчизняній війні  1941 – 1945 років, „За доблесний труд”,   і Преподобного Сергія  Радонежського.

 

 

 

Фото без опису       Якименко Людмила Миколаївна – народилася      23.10.1983 року,  кандидат філологічних наук, автор монографії: "Надія Суровцова: життя і творчість", посібника для вчителів "Історія України в творчості Т.Г.Шевченка". Асистент кафедри Всесвітньої історії і Міжнародних відносин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису         Червоніс Михайло Володимирович – народився 16.11.1976 року  кандидат сільськогосподарських наук, провідний науковий співробітник відділу генетичних основ селекції Одеського сільськогосподарського інституту. Проживає в м. Одеса.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису     Франченко Л.Я. народився 28.02.1943 року в с.Городниця.  Після закінчення школи навчався в ПТУ на слюсаря. Працював  слюсарем монтажником промислового

обладнання.В 1969 р. вступив в міліцейську школу м.Кишинів. Після закінчення працював в карному розшуку м.Умань оперуповноваженим. Навчався в академії внутрішніх справ за спеціальністю юрист. Пройшов від лейтенанта до підполковника. Зараз на пенсії. Автор книг: «Розповіді про карний розшук», «Розповіді уманського опера»,  «Моя Городниця».  Має 8 урядових нагород  та нагороду Української православної церкви Київського патріархату  орден Архістратига Михаїла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь