Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч Ладижинського сільського голови з підприємцями с. Колодисте

Дата: 25.04.2019 11:05
Кількість переглядів: 675

            23 квітня 2019 року сільський голова Сергій Васильович Цоколенко разом з робочою групою, до складу якої входили начальники відділів виконавчого комітету сільської ради: Вовкотруб Андрій Миколайович, Кодолова Алла Євгеніївна та Погребняк Ігор Вікторович, відвідали з робочим візитом село Колодисте, яке увійшло до складу Ладижинської об’єднаної територіальної громади. Ознайомлення з населеним пунктом провів в.о. старости села Колодисте Микола Дмитрович Брижатий.

        Сергій Васильович разом зі спеціально створеною робочою групою перевірили стан використання земель та будівель усіх форм власності. Також були оглянуті земельні ділянки, на яких заплановано реалізувати наступні інвестиційні проекти: будівництво сонячних електростанцій ТОВ «ЕНЕРГО ІМПУЛЬС УКРАЇНА» та будівництво споруд свинокомплексу ТОВ «Агрофірма «Насташка». Загальна вартість інвестицій вкладених у дані проекти становитиме 52 млн грн, кількість створених робочих місць –50 робочих місць.

            Також, в рамках цього робочого візиту, уже за традицією, сільський голова Сергій Васильович Цоколенко провів нараду з підприємцями села Колодисте. Ціль даної зустрічі – обговорити Стратегію розвитку Ладижинської об’єднаної територіальної громади, основою якої має стати розвиток підприємництва на території ОТГ, а також залучення інвестицій.

     Сергій Васильович Цоколенко наголосив, що саме залучення інвесторів та бізнесу до Ладижинської громади – це одне із основних завдань Стратегії розвитку. А створення прозорих партнерських відносин, програм підтримки та співфінансування, якнайкраще стимулює входження бізнесу в нашу ОТГ, а це наповнить місцевий бюджет податками, що дозволить активно розвивати соціальну сферу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь