Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з підприємцями села Текуча

Дата: 16.04.2019 15:41
Кількість переглядів: 655

                 Нарада з підприємцями села Текуча

     

          16 квітня 2019 року сільський голова села Ладижинка Сергій Васильович Цоколенко і начальники відділів виконавчого комітету сільської ради, відвідали з робочим візитом село Текуча, що увійшло до складу Ладижинської об’єднаної територіальної громади.

      Сергій Васильович Цоколенко, разом зі старостою села Текуча Сергієм Григоровичем Громом, відвідав заклади соціальної інфраструктури, заклади торгівлі, сільськогосподарські підприємства, познайомився з системою роботи закладів, оглянув матеріальну базу школи, садочка, поспілкувався з педагогічними колективами навчальних закладів.

     Крім того в рамках візиту відбулася нарада з підприємцями села Текуча, де були присутні депутати сільської ради, начальники відділів виконавчого комітету сільської ради, підприємці. Головна тема наради – розроблення Стратегічного плану Ладижинської громади, який окреслить основні напрямки роботи, що сприятимуть активізації бізнесу.

     У своєму виступі, Сергій Васильович Цоколенко зазначив, що саме Стратегія розвитку Ладижинської ОТГ – це базовий план, який дає інформацію про поточну ситуацію в громаді. Він не лише  окреслює перспективні напрямки розвитку наших сіл, а і визначає конкретні дії щодо їх втілення. І тільки, якщо до розроблення Стратегії розвитку нашої ОТГ буде долучена громада та всі підприємці, можна бути впевненим в тому, що будуть створені комфортні умови для створення і ведення бізнесу.

       Обговорюючи свої подальші дії, учасники засідання дійшли спільної думки, що перший крок в створенні Стратегії розвитку Ладижинської громади – це соціально-економічний аналіз та опитування мешканців і підприємців. Адже саме визначення поточної ситуації, дасть змогу спрогнозувати, які галузі потребують підтримки, а які можуть розвиватись і без додаткових преференцій. Саме цю інформацію і буде презентовано на наступному засіданні, яке має відбутися в селі Текуча вже в червні поточного року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь