Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Усі в плюсі, коли обираємо українське. Як працює «Національний кешбек» на Черкащині

Дата: 16.10.2024 11:46
Кількість переглядів: 52

Фото без описуТепер повноцінно після попереднього бета-тестування. Всеукраїнська програма «Національний кешбек» масштабується на Черкащині. До неї активно долучаються регіональні виробники. Зростає і кількість торговельних мереж.

Нині до програми “Національний кешбек” вже долучився 41 виробник регіону

Нагадуємо, процес долучення споживачів товарів до Національного кешбеку досить простий. Потрібно зайти в мобільний застосунок «Дія» в розділ «Сервіси» та обрати відповідну програму. Далі сервіс запропонує перелік банків для відкриття картки. Якщо картка вже є, то в застосунку треба буде її обрати. Також споживач може оформити і фізичну картку в одному із банків-партнерів Програми.

Водночас виробники та торговельні мережі, які ще не приєдналися до програми «Національний кешбек», можуть це зробити. Їм необхідно подати заявку на приєднання до Переліку українських виробників через портал «Дія».

Довідково:

Програма «Національний кешбек», ініційована Президентом України, в Україні повноцінно запрацювала із 11 жовтня.  Досі тривало бета-тестування.

За даними Мінекономіки, за цей час українці випустили понад 2 мільйони карток. Понад мільйон людей бачать кешбек у Дії, а це — 73,2 млн грн. Доєдналися 11 банків, сотні представників рітейлу та тисячі виробників, які додали 260 тисяч товарів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь