Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Покрови та Дня Захисників та Захисниць України відбулося вручення нагород загиблим Героям, жителям Ладижинської сільської територіальної громади

Дата: 02.10.2024 14:41
Кількість переглядів: 564

Фото без описуВ Україні 1 жовтня святкують Покрову Пресвятої Богородиці та День Захисників і Захисниць України. Цей день має особливе значення для національної ідентичності, історичної пам'яті та пошани до тих, хто боронив і боронить Україну від ворогів. Зокрема, цей день став символом вшанування Воїнів, які віддали своє життя за Незалежність нашої держави, волю та свободу українського народу.
Під час офіційних заходів, присвячених Дню Захисників і Захисниць України, традиційно вручають державні нагороди родинам загиблих військових. Ці нагороди стають символом глибокої поваги до подвигу полеглих та виразом вдячності від імені держави і народу України.

1 жовтня в с.Колодисте та 2 жовтня в с.Ладижинка було вручено державні нагороди родинам наших Захисників, наших Героїв.

Наші Герої, наші Захисники проявили найвищий рівень мужності, захищаючи наші домівки від навали ворога, наше майбутнє. Дорогою ціною заплатили вони у боротьбі за волю.

Кожен з них пішов захищати рідну землю з вірою у значимість їх боротьби. Вони знали, що вони не просто оберігають кордони, а захищають право кожного з нас жити у вільній країни, ростити дітей, мріяти про прекрасне завтра.

Ми не маємо слів, які могли б повною мірою виразити наші почуття безмежної вдячності та шани. Ми не маємо сили, яка була б здатна повернути їх до життя, але ми будемо зберігати пам’ять про них у власних серцях.

Максим Васильович ПТАШНИК, Захисник, с.Колодисте - нагороджений Комбатантським хрестом (посмертно) (Наказ ГК ЗСУ від 18.06.2024 №923) та орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) (Указ Президента України від 21.06.2024 №370);

Володимир Олексійович АНДРІЙЧУК, Захисник, с.Ропотуха - нагороджений  медаллю "За військову службу Україні" (посмертно) (Указ Президента України від 03.04.2024 №20903);

Максим Юрійович МАНЬКУТА,  Захисник,  с.Ладижинка - нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно) (Указ Президента України від 17.05.2024 №337).

Ці нагороди – це символ глибокої шани українського народу нашим Воїнам, символ того, що вони назавжди залишаться в наших серцях як приклад героїзму та любові до Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь