Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ "ЦКДС Ладижинської сільської ради" було проведено захід "Хай лунає пісня" у Рижавському стаціонарному відділенні КЗ "ЦНСП Ладижинської сільської ради"

Дата: 05.08.2024 15:12
Кількість переглядів: 569

Фото без описуУ селі Рижавка, в Рижавському стаціонарному відділенні КЗ "ЦНСП Ладижинської сільської ради", де проживають люди похилого віку та особи з інвалідністю, що потребують особливого догляду, 02 серпня 2024 року, відбувся надзвичайно душевний та емоційний захід - "Хай лунає пісня".

Захід був організований КУ "ЦКДС Ладижинської сільської ради", що прагне дарувати радість та підтримку літнім людям. Головною метою  було підняти настрій мешканцям будинку, створити атмосферу свята. У програмі були музичні виступи, вірші.  Особливо зворушливою частиною свята стала участь самих мешканців будинку, які із задоволенням підспівували улюблені пісні разом із виконавцями. Було видно, як на обличчях людей з’являлися усмішки, а очі світилися радістю та вдячністю. На завершення заходу всіх гостей чекали приємні сюрпризи — смаколики, підготовлені старостою Рижавського старостинського округу, Анною Сивак.

Особливо важливою підтримка літніх людей стає в умовах війни, коли вони потребують уваги та допомоги. Захід "Хай лунає пісня" став справжнім святом душі для всіх присутніх. Щиро дякуємо всім учасникам, старості за їхні старання та добрі серця. Сподіваємося, що такі заходи стануть традиційними і будуть неодноразово проводитися у майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь