Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 липня 2024 року Ладижинська громада провела в останню путь військовослужбовця, жителя с. Текуча, уродженця с. Сушківка – Сергія СЛАБІНСЬКОГО

Дата: 31.07.2024 11:12
Кількість переглядів: 278

Фото без опису30 липня 2024 року Ладижинська громада провела в останню путь військовослужбовця, жителя с. Текуча, уродженця с. Сушківка – Сергія СЛАБІНСЬКОГО.

29 липня, під час проходження військової служби перестало битись серце ще одного Захисника, військовослужбовця, жителя с.Текуча, уродженця с.Сушківка – Сергія Олександровича СЛАБІНСЬКОГО.

30 липня жителі Ладижинської сільської територіальної громади та Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади прийшли віддати шану та провести в останню путь Героя, Захисника.

Сергію навіки 32.

Народився Сергій Олександрович 15.07.1992 року у селі Сушківка. У 2022 році з родиною переїхав на постійне проживання до с. Текуча будувати своє майбутнє. Разом із дружиною виховували трьох дітей.

Сергій мужньо та самовіддано стояв на захисті Батьківщини у складі лав Збройних Сил України, виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи нашу країну від навали агресора. Сьогодні ми завдячуємо своїм майбутнім Сергію та кожному Герою.

Зі скорботою в серці, з невимовною повагою до Героя схиляємо свої голови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь