Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Поетичне чаювання" сучасна бібліотека села Колодисте Ладижинської територіальної громади

Дата: 17.07.2024 15:37
Кількість переглядів: 96

Фото без описуСьогодні, 17 липня, в Колодистенській бібліотеці-філії КУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ ТА СПОРТУ» ЛАДИЖИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ бібліотекарями Ксенією Медведюк та Оксаною Рябченко  було організоване  «Поетичне чаювання». Воно було наповнене натхненням, творчістю та гармонією.

В осучасненій бібліотеці села Колодисте зібралися люди різного віку, щоб насолодитися чарівним світом поезії, а аромат смачного чаю та солодощів додавав затишку.

Відома поетеса с. Колодисте, чудова та талановита  Савченко Наталія Анатоліївна та Шабаліна Лариса Василівна, яка є членом спілки слов’янських письменників України, а також членом Українського міжнародного літературно-мистецького об’єднання «Пектораль», декламували свої вірші, які мають глибокий зміст та викликають особливі емоції. Це був чудовий час для знайомства, обміну враженнями та теплих розмов.

Щиро дякуємо організаторам та Оксані Рябченко за теплий прийом! Це справжнє свято душі, яке ми обов'язково повторимо в майбутньому!

Запрошуємо всіх жителів громади слідкувати за нашими анонсами та долучатися до наступних заходів. Разом ми створюємо культурне життя нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь