Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Колодистому аграрій відремонтував ділянку дороги

Дата: 08.07.2024 16:55
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВ селі Колодисте відрізок дороги по вулиці Лесі Українки був у вкрай незадовільному стані та потребував ремонту. За словами старости Колодистенського  старостинського округу Наталії ПИШНОЇ, дорога була в критичному стані, тому потребувала негайного ремонту. Велика кількість мешканців громади були вимушені витрачати багато часу, щоб дістатись до закладів соціальної сфери, навчальних закладів та робочих місць через поганий стан доріг.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області, на балансі якої знаходиться цей шлях, роками ігнорувало прохання про ремонт. Тож місцевий господар зробив ремонт своїми силами й за свій кошт.

Дорогу вдалося відремонтувати завдяки спонсорським коштам товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОПРОМИСЛОВИЙ КОМПЛЕКС НАСТАШКА». Директор підприємства Олексій ПРУДИУС підтримав ініціативу, адже розумів, що дорога в дуже жахливому стані і її не зроблять найближчим часом.

Олексій Григорович завжди бере активну участь у житті села Колодисте і всієї Ладижинської громади, дбає про інфраструктуру й соціальну сферу сіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь