Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

39 чергова сесія Ладижинської сільської ради 8 скликання

Дата: 27.06.2024 15:05
Кількість переглядів: 140

Фото без опису27 червня 2024 року відбулася 39 чергова сесія Ладижинської сільської ради 8 скликання. Засідання очолив сільський голова Ладижинської сільської ради Сергій Цоколенко. Зібрання пройшло у традиційній атмосфері, в приміщенні сільської ради, на порядок денний було винесено 18 питань, серед яких:

Соціальний захист населення та охорона здоров’я: Обговорено стан виконання програм, внесено змін до порядку надання одноразової грошової допомоги.

Військовий облік та цивільний захист населення: Затверджено передачу основних засобів з балансу Виконавчого комітету Ладижинської сільської ради військовій частині Збройних Сил України, внесення змін до комплексної програми цивільного захисту.

Звіт поліцейського офіцера: Заслухано звіт поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Уманського районного управління поліції.

Бюджет громади: Обговорено та затверджено зміни до бюджету на 2024 рік, враховуючи потреби в фінансуванні освіти, охорони здоров’я та інших соціальних програм.

Освітні питання: Внесено зміни до програми «Шкільний автобус» на 2023-2024 роки, затверджено положення про надання платних послуг Центром культури, дозвілля та спорту.

Житлово-комунальні питання: Затверджено передачу майна з комунальної власності громади у державну власність.

Земельні питання: Надано дозвіл на розробку проекту землеустрою для встановлення земельного сервітуту, розглянуто заяви громадян щодо затвердження проектів землеустрою та передачі земельних ділянок в оренду, а також заяви про зміни в конфігурацію земельних ділянок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь