Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у паперовій формі

Дата: 20.06.2024 15:57
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

     Для отримання інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно у паперовій формі («інформаційну довідку») особа, може звернутися до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради або його віддалених робочих місць в с. Ропотуха та с. Ятранівка, згідно з графіком прийому суб’єктів звернень.

     Під час прийняття запиту заявник пред’являє паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу, передбачений Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».
    У разі якщо заявником є іноземець або особа без громадянства, документом, що посвідчує особу, є національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або інший документ, що посвідчує особу іноземця або особи без громадянства.

    Надання інформації у паперовій формі здійснюється шляхом її формування залежно від параметрів пошуку, зазначених особою, що звернулася за її отриманням.

     За надання інформації з Державного реєстру прав, у випадках, передбачених законом, справляється адміністративний збір, у 2024 році - 80 грн (0,025 прожиткового мінімуму для працездатних осіб).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь