Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ладижинській СТГ місцеві жителі які стоять на обліку в Уманській філії Черкаського обласного центру зайнятості плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

Дата: 22.05.2024 08:55
Кількість переглядів: 108

Фото без описуУкраїна постійно стикається з викликами на шляху до своєї безпеки та стабільності. У цьому контексті не менш важливою стає підтримка соціально вразливих груп населення, зокрема таких як безробітні.

З березня 2024 року між Черкаським обласним центром зайнятості через Уманську філію та Виконавчим комітетом Ладижинської сільської ради було укладено Договір про залучення жителів громади, які набули офіційного статусу безробітних, до виконання оплачуваних громадських робіт за видом: плетіння маскувальних сіток та пошиття інших допоміжних засобів для потреб ЗСУ.

Так, станом на 21 травня 2024 року створено сім робочих місць для виконання громадських робіт в рамках реалізації зазначеного договору.

На перший погляд, плетіння маскувальних сіток для Збройних Сил України та проблема безробіття можуть здатися зовсім не пов’язаними між собою. Але завдяки ініціативі, безробітні мають роботу, а в громаді впроваджуються заходи, важливі в умовах воєнного стану для підтримки Збройних Сил України.

За зазначений період сплетено 10 сіток, розмірами 3,5 м х 10 м,  які передано на Куп’янський, Авдіївський, Донецький та Слов’янський напрямки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь