Ладижинська сільська рада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч працівників Ладижинської сільської ради, КЗ«Центр надання соціальних послуг Ладижинської сільської ради» з представниками Мобільного офісу Veteran Hub м. Вінниця

Дата: 10.05.2024 15:58
Кількість переглядів: 357

Фото без опису09.05.2024 року   відбулася зустріч  працівників  Ладижинської сільської ради,  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ладижинської сільської ради» з представниками  Мобільного офісу Veteran Hub з міста Вінниця. 

Мобільний офіс Veteran Hub – це хаб на колесах, який надає змогу отримати консультацію та підтримку для ветерана та ветеранки у будь-якому куточку області і не тільки.

Основні послуги, які надає ветеранський простір відвідувачам (а це ветерани, військовослужбовці, колишні полонені, члени їхніх родин, а також сім’ї тих, хто загинув або зник безвісти) – це юридична допомога, пошук роботи та консультації психолога.

Окрім надання послуг, Мобільні офіси виконують освітню функцію. Одним із завдань мобільної команди є налагодження активних зв’язків із територіальними громадами.

Під час зустрічі представники Хабу презентували свою роботу,   коротко познайомили зі шляхами реінтеграції ветеранів до цивільного життя, з методиками  підтримки психічного здоров’я,   як  будувати розмову із військовими і інше.

  В ході спілкування отримали відповіді на запитання щодо роботи з членами сімей військовослужбовців. Окреслили напрямки подальшої  спільної роботи.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь