Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В кожній дитині – краплина таланту!

Дата: 07.03.2023 11:59
Кількість переглядів: 302

Фото без описуЗ 27 лютого по 3  березня 2023 року в Ладижинському ліцеї проходив Тиждень мистецтва. Було   багато цікавих та змістовних заходів (уроків, конкурсів), на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

Предметний тиждень пройшов на високому рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметами.

27 лютого вчителем образотворчого мистецтва Оксаною Петрушевською та учнями 5-Б, 5-В класів створено «Український віночок». Учні дізналися, що в Україні вінки мали сонячну символіку. Дівчина у вінку асоціювалася з сонцем що сходить. Також це - символ слави, перемоги, святості, щастя, успіху, могутності, миру, сонця, влади, цнотливості, молодості, дівоцтва.

     28 лютого вчителем музичного мистецтва Аліною Немеш та учнями 5-А класу проведено музичну гру «Відтвори мелодію схемою», в якій учні показали свої вміння відтворювати музику мімікою та рухами. Навчилися передавати свої емоції без співу.

     1 березня  проходив конкурс малюнків «Чарівний вернісаж», в якому участь взяли учні 2 класу, 3-Б класу, 6-Б класу. Пройшов турнір знавців кросвордів та загадок «Цікава забава» серед учнів 5-7 класів. Учні відгадували казкових героїв з мультфільмів, кінофільмів, композиторів: розгадували загадки та ребуси про образотворче мистецтво. Після підбиття підсумків визначено переможців: І місце - Андрух Ольга, учениця 7-А класу; Скакун Жанна, учениця 7-А класу; II місце - учні 5-В класу, учні 6-А класу; III місце - учні 5-А класу, учні 5-Б класу, Білокур Світлана, учениця 7-Б класу.

     2 березня вчителем музичного мистецтва Василем Кольчієнком проведено урок-гру «Цікава музика» з учнями 3-А класу, де діти дізналися багато цікавого про композиторів та українські музичні твори.

  3 березня вчителем образотворчого мистецтва Ларисою Шабаліною проведено майстер-клас «Чудові витинанки» для учнів 7-А класу. Метою цього заходу стало ознайомлення  з технікою виготовлення одинарної дзеркальної витинанки, формування уявлення про символіку "дерева життя", розвивиток практичних навичок в техніці витинанки, виховання розуміння взаємозв'язку внутрішньої та зовнішньої краси навколишнього світу через створення художнього образу витинанки та естетичне ставлення до народного мистецтва та його традицій.

      В 11 класі вчителем мистецтв Оксаною Петрушевською проведено гру «В пошуках зниклої картини». Учні завзято здійснювали цікаві пошуки, після складання картини дізналися цікаві історії виникнення картин та їх авторів. Після підбиття підсумків визначено переможців: І місце виборола команда «Мистецтвознавці» та «Скрипка», II місце - «Лицарі» та «Ренесанс», III місце - команди «Мона Ліза», «Веселі художники» та  «Лідери».

    Також дякуємо за активну участь у майстер-класі «Веселі зайченята» учням 4-А класу та  у майстер-класі «Український віночок» учням 5-Б і 5-В класів.

Підготував відділ освіти, культури, молоді та спорту

Фото без опису

Учні 6-Б класу

Фото без опису

Учні 6-А класу

Фото без опису

Учні 7-А класу

Фото без опису

Учні 7-Б класу

Фото без опису

Учні 5-А класу

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Учні 5-Б класу

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Учні 5-В класу

Фото без опису

Учні 4-А класу

Фото без описуФото без опису

Учні 11-Б класу

Фото без описуФото без опису

Учні 7-А класу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь