Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!!!

Дата: 21.11.2022 15:56
Кількість переглядів: 155

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!!!

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Саме цього дня, дев’ять років тому, розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Відзначення таких важливих дат допомагають усім нам мобілізувати нашу історичну пам'ять, більше розуміти причини й усвідомлювати історичні уроки, ставати сильнішими, міцнішими, бути переможними на всіх фронтах, які веде сьогодні Україна, захищаючи сьогодні свою незалежність! Саме тому цього дня у закладах загальної середньої освіти Ладижинської сільської ради було проведено ряд заходів патріотичного змісту: виставки малюнків «Ми – діти України», декламування віршів українських письменників, уроки мужності «Україна – країна нескорених!», виховні заходи «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!», хвилиною мовчання учні початкових класів вшанували пам’ять про Героїв, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Згадаймо подвиг Героїв України – Героїв Небесної Сотні, які стали ангелами патріотизму та мужності заради збереження теперішнього та розвитку майбутнього.

І вже сьогодні наші незламні Захисники та Захисниці продовжують гідно тримати фронт і давати відсіч ворогу. Лише в єдності ми прямуємо до перемоги та побудуємо країну, якою пишатимуться наші нащадки. Пам’ятаймо відданість Героїв, шануймо їхні кроки та подвиги до кращого майбутнього держави!

Слава Україні!

Підготував відділ освіти, культури, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь