Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі Шкільний автобус

Дата: 15.11.2022 08:49
Кількість переглядів: 170

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі

 

Шкільний автобус

  1. Замовник:

 

Назва замовника

 Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради

Код за ЄДРПОУ

44023425

Місцезнаходження

20382, Україна, Черкаська обл., с.Ладижинка, вул.Шкільна, буд.2

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса]

Буженко Ольга Вадимівна, тел.. 0969500663, email: lad.osvita@ukr.net

 

  1. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro

UA-2022-11-11-012959-a 

  1. Предмет закупівлі:

 

Вид предмета закупівлі

товар

Конкретна назва предмета закупівлі 

Шкільний автобус

Коди та назви  відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

ДК 021:2015:34120000-4: Мототранспортні засоби для перевезення 10 і більше осіб

  1. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

2 700 000,00 в т.ч ПДВ

  1. Кількість

Шкільний автобус – 1 шт

  1. Ціна за одиницю

700 000,00 в т.ч ПДВ

  1. Обґрунтування очікуваної вартості

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом потреби в підвозі школярів транспортним засобом.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів  методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, а також моніторингом цін на аналогічну продукцію на офіційних веб–сайтах виробників шкільних автобусів в Україні або їх офіційних представників (дилерів)

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників автобусів шкільних на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, що оприлюднені на веб-сайтах та прейскурантах цін (комерційних пропозицій) у вільному доступі, а також за результатами аукціонів закупівлі в системі Prozorro за посиланням https://prozorro.gov.ua/. До ціни товару включена вартість товару, витрати та тарифи, що сплачується або мають бути сплачені Учасником згідно чинного законодавства України зокрема: сплату ввізного мита (для нерезидентів та імпортерів); податки та інші збори і обов’язкові платежі, витрати на доставку, перевезення до місця визначеного замовником, а також гарантійне та ремонтне обслуговування товару, протягом строку, що визначений Договором., націнка (маржа) постачальника.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

Враховуючи все вище описане, виникають підстави для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – автобусу спеціалізованого для перевезення школярів на підставі пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме:

Замовник дотримуючись принципів пропорційності, прозорості та недискримінації вираховував очікувану вартість згідно порядку описаного вище та зазначив в екранних полях при створенні оголошення про початок проведення публічної закупівлі – відкриті торги, відповідно до пункту 4 частини 2 статті 21 Закону України «Про публічні закупівлі».

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

1. Шкільний автобус (далі – «автобус») має відповідати стандарту ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги» (без урахування автобусів для перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування).

2. Усі автобуси повинні бути у виконанні, передбаченому нормативно-технічною документацією виробника і готовими до експлуатації. Вони повинні відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

3. Учасник-переможець повинен забезпечити поставку товару, якість якого відповідає вимогам стандартів, а також умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду та тендерної документації.

4. Строк (термін) та місце поставки (передачі) товару: до 31.12.2022 року (але не пізніше 5 днів після отримання заявки на поставку товару від Замовника) за адресою: 20382, Черкаська обл., Уманський р-н, село Ладижинка, вул. Шкільна, будинок 2.

 

Технічні та якісні характеристики товару:

  1. Колір автобусу - жовтий. Спереду і ззаду на кузов автобуса нанесені розпізнавальні знаки: «Діти»; «Обмеження максимальної швидкості» з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70.
  2. Пасажиромісткість – не менше 30 сидінь без водія
  3. Двигун – дизель (турбодизель).
  4. На лівому та правому боках має бути нанесено напис «ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС».
  5. Автобус повинен бути новими, виготовленим не раніше 2021 року, відповідність екологічним нормам не нижче EURO-5,технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні та експлуатації.
  6. Гарантія на автобус надається не менше ніж на 24 місяці або не менше ніж на 100 000 км пробігу, з моменту доставки та прийняття такого автобуса у місці його кінцевого призначення.

 

 

Уповноважена особа                                                      Ольга Буженко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь