Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 жовтня в День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День української повстанської армії (УПА), День святої Покрови Пресвятої Богородиці у закладах освіти Ладижинської сільської ради

Дата: 17.10.2022 14:32
Кількість переглядів: 126

День захисника України - це  свято вшанування козацької доблесті  та звитяги, свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. 

 

 14 жовтня в День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День української повстанської армії (УПА), День святої Покрови Пресвятої Богородиці  у закладах освіти Ладижинської сільської ради було проведено низку заходів, метою яких стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

Нашим учням випала нагода  долучитися до акції «Зроби сувенір для захисників». Участь в акції викликала у серцях наших дітей бурхливу хвилю емоцій. Адже тепер, в світлі останніх подій, кожен з нас розуміє по-іншому звичні слова: «жити в мирі» та «мирне небо над головою». У своєму прагненні наші учні є однодумцями… Виготовлення сувенірів, прикрас для захисниць,  малюнків нашим воїнам-захисникам з побажаннями миру стало джерелом натхнення та поштовхом до творчості. Всі подарунки були передані до  уманського волонтерського штабу «Разом до перемоги».

Учні Ладижинського ліцею взяли участь у відеочеленджі присвяченому до Дня Захисника України.

Учні Шаринської гімназії взяли участь у флешмобі  «Завдяки тобі» в знак подяки військовим  Збройних Сил України. Проведено онлайн - вікторину  «Козацька вікторина» та переглянули відеоролик  про наших захисників і захисниць.

Учні громади, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь