Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сприяння у реалізації прав осіб з інвалідністю на отримання технічних засобів реабілітації

Дата: 08.09.2022 13:25
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

        В умовах воєнного стану, запровадженого Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 у осіб з інвалідністю виникають труднощі із реалізацією права на допоміжні та інші засоби реабілітації, встановленого с. 26 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю».  

       Електронний кабінет особи з інвалідністю, який розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5.04.2012 № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів», забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення допоміжними засобами реабілітації онлайн.

         Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може не виходячи із дому подати документи необхідні для взяття на облік  та забезпечення  допоміжними засобами реабілітації через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.

      Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість  онлайн взаємодії особи з державними органами, а саме -  онлайн подача заяви з пакетом документів на забезпечення допоміжними засобами реабілітації перегляд стану опрацьованих заяв в Централізованому банку даних, вибір підприємства та інше.

     Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua  або на офіційному веб сайті Міністерства соціальної політики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю, у розділі «Е-Сервіси» 

      Ознайомитись з інструкцією користувача кабінету особи з інвалідністю на веб-порталі централізованого банку даних з проблем інвалідності можна за посиланням

     За додатковою інформацією щодо електронного кабінету особи, його функціоналу та офіційного веб-сайту Мінсоцполітики звертатись до відділу соціального захисту та охорони здоров’я  Ладижинської сільської ради  за адресою: с. Ладижинка вул. Шкільна, 2 або за тел. 0675782923

 

Підготував: Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Ладижинської сільської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь