Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 липня 2022 року у Ладижинській сільській територіальній громаді відбувся благодійний ярмарок

Дата: 03.08.2022 13:55
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

 

30 липня 2022 року у Ладижинській сільській територіальній громаді  на території Ладижинського ліцею відбувся благодійний ярмарок, метою якого був збір коштів на потреби нашим воїнам-землякам. Захід пройшов під гаслом «СИЛА В ЄДНАННІ» і був приурочений до Дня української державності.

Тривав благодійний ярмарок чотири години. Успіх ярмарку, безперечно, забезпечила активність жителів громади до того ж  сприяла хороша погода.

Аби на ярмарку було цікаво дорослим і дітям передбачені й культурні та розважальні заходи: виступи діток під час благодійного концерту, розпис у техніці мехенді та аквагрим, проводився майстер-клас з розпису домашнього печива. Не лише дорослі збирали кошти на допомогу воїнам ЗСУ, але й дітки старалися ні на крок не відставати від них. Тому на окремій  локації працював «Дитячий творчий ярмарок». Сума збору коштів під час якого становить 4084 грн.

Родзинкою заходу став благодійний аукціон, який усіх захопив. На ньому жителям громади  пропонували придбати різноманітні речі, а саме: подарункові набори  з нанесеним елементом «Ладижинський розпис», парка породистих голубів, молода овечка Джавеліна, комплект українських марок воєнної тематики, які користуються попитом у всьому світі, полотно із зображенням Божої Матері (розмір 1х1,5 м.) й ще багато цікавих речей. Загалом розіграли 15 лотів.

Цього дня усі охочі могли придбати для себе  вироби народних умільців та різноманітну продукцію. Купити можна було й смаколики, які приготували колективи населених пунктів нашої громади, громадських організацій. Місцеві виробники та підприємці теж не стояли осторонь: надали для продажу з благодійною метою свою продукцію у великому асортименті.

Організаторам заходу вдалося згуртувати жителів громади у корисну справу. Наші воїни зараз на фронті, а ми повинні їх підтримувати в тилу.

У підсумку спільними зусиллями на потреби ЗСУ вдалось зібрати 246 025 грн. 50 коп.

Дякуємо всім хто активно долучився до заходу, тим небайдужим людям, які надали вироби та вирощену продукцію, а також відвідали ярмарок.

СИЛА В ЄДНАННІ!!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Підготував: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь