Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ в Колодистенському ліцеї

Дата: 21.02.2022 13:18
Кількість переглядів: 325

 

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) цього року у світі відзначається 8 лютого 2022 року.  У Колодистенському ліцеї були проведені заходи, спрямовані на повторення правил безпечного користування Інтернетом. Всі вони були організовані з врахуванням вікових особливостей дітей. З учнями початкової школи проведено виховні години «Небезпека в інтернеті», під час яких переглянуто мультфільми, виконано інтерактивні вправи.

У п’ятому і шостому класах був проведений виховний захід у формі інтерактивної гри «Безпека в Інтернеті», під час якої учні повторили правила безпечного поводження в інтернеті, в якій перемогла команда «Сканери» і, звичайно ж, отримала грамоту і солодкий приз.

З учнями сьомого і восьмого класу були проведені тренінги, під час яких створили лепбук «Види загроз в Інтернеті».

З учнями 9 класу переглянули навчальний анімаційний ролик «Цінуй своє життя, воно прекрасне!», обговорили ознаки Інтернет-залежності.

Опрацювали ліфлет «А з чим ти стикаєшся в Інтернеті?» та зробили мініпроєкт на дошці padlet «Разом для найкращого Інтернету»

З учнями 10 клас проведено тренінг «Протидія кібербулінгу або лайфхак, як користуватись Інтернетом безпечно». Мета заходу: активізувати знання учнів про поняття «кібербулінг» та його прояви; розвинути навички безпечного спілкування в соціальних мережах та мережі Інтернет.

Під час вивчення теми «Створення та адміністрування сайтів» десятикласники обрали тему «Безпечний Інтернет» і розробили власні сайти за даною темою.

Учні 11 класу виконали 18 завдань у робочому зошиті для підлітків the Web We Want («Інтернет, який ми хочемо»). Вони допомогли підліткам перевірити свої навички, дізнатися більше про свої права в онлайн-світі та спонукали до роздумів про поведінку в Інтернеті. Після цього учні створили презентації «Безпечний Інтернет для молоді».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь