Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка нашим спонсорам (с. Рижавка)

Дата: 04.06.2021 10:35
Кількість переглядів: 6302

                                         

  Фото без опису          Подяка нашим спонсорам 

У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться». Саме за таким принципом діють наші спонсори - депутати Ладижинської сільської ради Харищук Андрій Володимирович та голова ФГ «Рижавка – Агро» Платмір Григорій Валерійович,  які не стоять осторонь добрих справ.  Про добрі вчинки можна говорити багато, можна обіцяти покращити життя на селі, а можна просто взяти й зробити. Не зволікаючи із допомогою, не залишаючись осторонь від потреб жителів села.

Харишук А.В. та Платмр Г.В. завжди відгукуються на прохання, надають  техніку для розчищення снігу та на скошування  трави, вивозять сміття та побутові відходи. За допомогою робітників ТОВ «ТЕРРА» були викорчувані сухі дерева та розчищені чагарники на території колишнього дитсадка.

Також необхідна допомога надається нашими спонсорами й для Рижавського стаціонарного відділення "Будинку пристарілих". Не залишає Андрій Володимирович без уваги наших стареньких і на свята, завжди підіймає настрій своїм візитом та подарунками. Регулярно надає допомогу і школі, ніколи не відмовляє у зверненнях шкільного колективу.

Дуже приємно жити та працювати з людьми яких хвилює доля нашої громади.

Від всіх жителів села Рижавка висловлюємо велику подяку нашому односельчанину - Платміру Григорію Валерійовичу голові ФГ «Рижавка Агро», який також не стоїть осторонь наших проблем, бере участь у благоустрої села. Платмір Г.В. профінансував придбання  часткової огорожі для сільського кладовища, надає фінансову допомогу школі та дітям - інвалідам.

Односельчани впевнені, що ваш приклад є показовим і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що ми разом здолаємо будь – які негаразди. Адже наша спільна мета – зробити  село Рижавка і громаду  кращими разом!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Ще раз дякуємо вам, нехай ваша доброта і щедрість повернеться до вас сторицею! Від щирого серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, душевного спокою та достатку.

 

                                  З повагою староста села Рижавка - Сивак Ганна Михайлівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь