Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Тиждень безпеки» в Ладижинському ЗДО «Зірочка»

Дата: 24.05.2021 14:11
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

 

В закладі дошкільної освіти «Дитячий садок «Зірочка» Ладижинської сільської ради був проведений  «Тиждень безпеки дитини». До участі в ньому було залучено: педагогічний склад, робочий персонал, дітей всіх вікових груп.

Під  час «Тижня безпеки дитини » проведено такі заходи:

1. Підготовлено та запропоновано інформаційний та консультативний матеріал для батьківських куточків з тем:    «Батькам про правила дорожнього руху»

2. Оформлено пам'ятки для батьків та дітей:    «Попередження пожежі від пустощів та необережного поводження з вогнем»,      «Отруйні ягоди та рослини»

 3. Проведено бесіди з дітьми: «Жуйка – солодкий делікатес, або запеклий ворог»,  «Поведінка під час гри»,    «Вулиця, транспорт і пішоходи»,  «Як ми граємось на вулиці»,  «Безпечне катання на велосипедах», «Ходити тільки по тротуару, а переходити через зебру»,  «Як поводитись під час пожежі», «Безпека побуту. Електроприлади», «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «З вогнем погані жарти – жартувати з ним не варто», «Бачив я не раз, як вмикає мама газ», «Лежать у столі виделки, шило і ножі», «Ліки сам не бери, щоб не трапилось біди», «У лісочок ми підемо, грибів, ягід там нарвемо», «Правила поводження біля водойми», «Сигнал «Увага всім !», «Електроприлади – наші помічники та небезпека від них», «Вікно - джерело небезпеки»,  «Як утворюється вітер, на що він здатний, поведінка під час бурі, урагану», «Як утворюються хмари, чому іде дощ, як поводитися під час зливи, грози»,

4. Розглянуто та обговорено з дітьми  ілюстрацій із серії

 «Твоя безпека залежить від тебе», « Пожежа», «Що може викликати  пожежу»,  «Літо – пора розваг» (обговорення  правил безпечної поведінки біля водойми, на воді .  

 5. Проведено дидактичні ігри : «Чарівні слова, які поліпшують настрій», «Живий світлофор», «Ми – пішоходи»,  «Предмети для гасіння пожежі» ,  «Один удома»,  «Виклич рятувальників за телефоном»,  «Відчиняти – не відчиняти».

6. В рамках Тижня безпеки   18.05.2021 року проведено День Цивільного захисту та об’єктового тренування з учасниками освітнього процесу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь